dimarts, 8 d’agost de 2006

Sense llocs tancats ni botigues caretes no fotem res al carrer,no trobes?

Fa uns mesos una maca exposició del benvolgut artista Igor Mitoraj envaïa el passeig de la Gran Vía Marqués del Turia, la qual cosa fa pensar que-a Déu gràcies, o a qui sigui-una micona de cultura menjava terreny a la congestionada via que, com a molt,ens deleita amb accidents de trànsit o sorollets més que agradables de senyors i senyores que no aguanten dins els seus cotxes...
Com que la idea no podia arribar a ser del tot plena,considerable el nombre de personetes que,al·legant que l´exposició era al mig del carrer i patrocinada pels de La Caixa,van optar per no apropar-se, no fos cosa que el virus catalanista s´apropés i que la gran saviesa que tenen es veiés trastocada pel fum dels cotxets...Ara ve bé això que diuen que no s´ha fet la mel per la boca de l´ase,no pensen vostès?

1 comentari:

elifazeltemanita ha dit...

Potser cal una exposició com la d´Arno Breker a Alemanya, sense oblidar a Albert Speer o Leni Riefensthal. En última instància, no crec que tinguera massa difusió perquè molta gente pensa com Goebbels: quan senten la paraula cultura trauen la pistola. Què podem fer al respecte? Som una colla d´esclaus? Una salutació des de la tàvega.