dijous, 10 de maig de 2007

¿Pa qué poner soles cuando las lunas son más salás?

Al mapeta, il meteo di Lombardia
Dic jo una cosa,qui és qui s´encarrega de dissenyar els mapetes del temps? Per què sols i mai llunes? Hi ha un boicot cap a les llunetes i les estreles o potser els núvols i el rey astro són més importants que llurs companys? Passa com li han passat a moltes persones en aquesta vida, de vegades tan puta com maleïda? I això que la indeferència, tal i com passa amb el solet, passa factura a la ment i al cos en general, però de manera camuflada.
Manca poc de temps pel desordre, però entestar-me en que tot té solució per fi es veu recompensat, malgrat sigui en petites dosis; ja fa caldo, però la terrasseta continua oferint-me aquells moments i aquelles persones que fan que desordre,temps,sols,llunes i prunes acaben sent només un puto maldecap recurrent quan la benvinguda manca de temes de parla es fa present. Ni Rita la cantaora ni el temps...parleu dels curasanets de xocolata del forn del carrer Colon, que val més la pena (malgrat embafin una micona).

1 comentari:

Molletito ha dit...

A veces, cuando no me entraba mi sueño repentino, me sentaba en la cama pegada a la ventana de mi cuarto y solia mirar a la luna fijamente pensando que alguien en otro lugar de la franja horaria veria exactamente lo mismo que yo y que incluso esa misma luna seria la que se veria en todos los lugares del mundo, con eso me daba a pensar que en ese momento habia conexion con gente. Ahora la luna solo la veo en sueños pero en esos sueños se que tambien esta la conexion, pq a pesar de todo, antes de dormir la sigo mirando aunque ahora pensando en ti. T stimu luneta (petitona)