dijous, 21 de maig de 2009

Puerto Rico me fasssina... (¡Viva Valerio Pino!)


No acostumo a parlar de moda a La Noneta, però qualsevol que em conegui mitjanament bé sap que sóc una boja dels draps. Avui hi ha un tema que m´ha vingut al cap de manera sobtada, degut sobretot a la meravellosa inauguració del nou H&M del carrer Colon. No penso anar-hi de moment perquè trobo que aquesta botiga i tot son rerefons em semblen una prenedura de pèl.


Si no m´equivoco, dimarts a poqueta nit van fer la party pels moderns i modernes de la ciutat que tenien el privilegi de trepitjar el nou terra del senyor Hennes & Mauritz. Res de l´altre món, pot pensar qualsevol; res més lluny de la realitat, penso jo. Com que la cadena sueca m´atreu moltíssim, vaig estar al dia de les darreres notícies, com qui espera ploure; com per art de màgia va aparèixer una d´aquelles planes de gent "maca" i amb estil i, sens dubte, plens de peles: http://www.fashionalistas.com/Desperdici no té la plana, però menys desperdici té el numeret que van muntar per la inauguració del xiringuitu: si no m´equivoco, van contractar els responsables de les festetes que s´organitzen en pla "alt standing" i, mitjançant la plana de dalt van fer una mena de càsting i posterior sorteig (sí,com la rifa de les fèries) de les entrades. El cas és bastant simple -i ximple- anàven per diferents zones d´aquesta "neta" ciutat fent fotos a la gent fashion; moltes són dones ja entrades en anys i carns, un bon exemple de la sexy executive, altres són un tant estrambòtics i hi ha un tercer grup que, lluny de descalificar-ho, direm que tenen l´estil guardat a la butxaca.
Aquest migdia la botiga era plena: gent que regirava, altres que cargàven draps i draps, com si s´acabés el món a partir de les tres de la tarda... i enmig de tot plegat em pregunto: cal tant soroll per comprar robeta de mercadet amb etiquetes maques? No ho sé, però jo també caic en la trampa: coses de les dones,tu...